2020-06-20 08:04:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma hajlamos lehet arra, hogy az érzelmei, indulatai alapján döntsön

Napi horoszkóp június 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Erőteljesnek és bátornak érzi magát, ideális időpont lehet mindenféle nehezebb feladatnak a megoldására. A Mars hatására fokozódik önben a versenyszellem, ma mindenféle sporttevékenységet örömmel űz, de főként a csapatsportokat. Szenvedélyes éjszakát ígérnek a bolygók!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan baráti látogatásra számíthat. Ez felborítja a hétvégéjét, de végül is örülni fog, hogy így történt. Jó híreket kaphat ugyanis szerelmével kapcsolatban, s habár nem terv szerint, de jól alakulhat a napja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma hajlamos lehet arra, hogy az érzelmei, indulatai alapján döntsön. Ezért talán kissé elkapkod, elhamarkodik egy lépést, pedig kivételesen jobb lehet az eszére hallgatnia. Kivéve persze, ha szerelmi kérdésekről van szó.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr és a Hold helyzete miatt ma erőssége a gyors kommunikáció, és pillanatok alatt kapcsolatot tud teremteni akár ismeretlen emberekkel is. Sok ingerre, élményre van szüksége, ezért mozduljon ki egy kicsit a négy fal közül!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan események hozhatják ki önt és párját kellemes nyugalmából. Pedig a váratlan még nem feltétlenül nyugtalanító is egyben. Legyen nyitott, és próbálja meglátni a jót is abban, amit rossznak képzel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy titkos flört indulását mutatják a bolygók. De ez a kaland csak azért kell, mert legyezgeti a hiúságát, és néhány hét után már véget is fog érni. Persze lehet máshogy is, ezúttal a döntés az ön kezében van!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az anyagi helyzetét illetően nem árt az óvatosság, mert a gyakran hangoztatott „majd csak lesz valahogy” elv alapján többet költ annál, mint amennyit megkeres. Érdemes volna rendbe tenni a számláit és megírni az elmaradt leveleket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Meglepő hírek érkezhetnek a tágabb rokonságából, valaki esküvőt vagy családalapítást tervez. Izgalmas kalandba keveredhet valakivel, de ez valószínűleg csak egy szalmaláng életű románc, mert fontos kérdésekben nem értenek egyet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma roppant népszerű, több meghívást is kap a barátoktól, és hirtelen nem is tudja, hogyan szervezze át a programjait. Azért a pihenésre, filmezésre, olvasgatásra is szánjon időt, mert igazán megterhelő héten van túl!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár vidáman, de túl pörgősen alakul a mai nap, és a legnagyobb problémát az jelenti, hogy rosszul méri fel az erejét, és minden most szakad a nyakába. Kapkodás helyett állítson fel fontossági sorrendet!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A változás és a megújulás időszakát éli most, ez lelki és anyagi szinten is működhet, hiszen az egyik hatással van a másikra. Kedvező időszak, hogy új feladatokba fogjon, energiája és önbizalma most az egekben van.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az alkotókészsége most nagyon munkálkodhat önben, ambiciózus és sikerre törekszik. Nagyszerű időszak, hogy valamibe belefogjon, ez lehet bármilyen hobbi, vagy tanfolyam, de egy új szerelem is kezdetét veheti.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: